wat leerlingen er van vinden

Leerling 2 havo:

De huiswerkbegeleiding helpt mij om goede cijfers te halen en de toetsstof goed te begrijpen. Ik had eerst 5 onvoldoendes op mijn rapport staan en nu nog maar 1. Ik begrijp de stof ook steeds beter. De huiswerkbegeleiding helpt je dus met leren, plannen en huiswerk en de sfeer is ook echt heel goed. In de laatste toetsweek had ik maar 2 onvoldoendes i.p.v. 3 of 4. Al en al vind ik de huiswerkbegeleiding een 10/10.

Ouder:

Hij heeft er echt heel veel aan gehad, dank je wel!

Leerling 3 havo:

Ik vind het fijn om naar de huiswerkbegeleiding te gaan vanwege de huiselijke sfeer en ik word ook goed geholpen. Ik word goed gemotiveerd en krijg veel steun. Daardoor gebeurt het steeds vaker dat ik me zelfverzekerder voel, voordat mijn toets begint. We herhalen vaak de stof voor onze toetsen en dat vind ik zeer prettig.

Leerling HBO, terugblik op 4,5 jaar huiswerkbegeleiding:

Ik ben halverwege de brugklas aangesloten bij de hwb van Klazien. Ik voelde me heel snel thuis omdat iedereen eerst even een kopje soep mag eten. Ik had vaak moeite met plannen en overzicht houden. Samen met Klazien keek ik vaak hoe ik dit beter aan kon pakken. Door structureel te werk te gaan heb ik hier veel van opgestoken en kan ik nu zelfstandig heel goed plannen.

Ik kwam nooit met tegenzin omdat er altijd leeftijdsgenoten waren waar ik ook een praatje mee kon maken. Klazien heeft me altijd ondersteund in de tijd dat ik er was, ook met zaken buiten school. Richting het eindexamen heb ik heel veel oefenmateriaal gekregen van Klazien, dit hielp goed mee met de voorbereidingen. Klazien wist me bijna met elk vak wel te helpen. En anders kwamen we er samen wel uit. Al met al heb ik hier hele fijne 4,5 jaar begeleiding gehad.