Ik ben Klazien Louwes. In 2005 heb ik Huiswerkbegeleiding Melick opgericht. De afgelopen zestien jaar heb ik vele leerlingen met veel plezier en succes begeleid.

Ik heb meerdere jaren lesgegeven als biologiedocent (bevoegdheid eerste graad) aan het Luzac College en Vavo Maastricht. Als biologiedocent beschik ik ook over goede vaardigheden in wiskunde en scheikunde.  Wiskunde en rekenen hebben altijd tot mijn favoriete vakken behoord waar ik met heel veel plezier zelf aan werk en dat ook probeer over te dragen aan mijn leerlingen. Ik heb ook de gave om snel te achterhalen waar de leerlingen precies moeite mee hebben. Van huis uit heb ik verder bijzondere  affiniteit met de Duitse taal meegekregen, aangezien mijn  moeder uit het Duitstalige deel van Zwitserland kwam.  De andere schoolvakken liggen me ook goed; hoe meer ik er mee in aanraking kom des te interessanter en leuker het wordt.

Verder heb ik de nodige kennis en ervaring met betrekking tot dyslexie, dyscalculie, AD(H)D en autisme.  Ik kan leerlingen met leer- en aandachtsproblemen in het algemeen goed begeleiden en ondersteunen. Gezien het kleine aantal leerlingen per middag, kan ik ook deze ondersteuning bieden.