Huiswerkbegeleiding voor alle vakken in Melick (omgeving Roerdalen en Roermond)

Bij Huiswerkbegeleiding Melick bieden we kleinschalige huiswerkbegeleiding aan voor middelbare scholieren van het VMBO, Havo en VWO. Voor persoonlijke hulp bij plannen, uitleg, correctie en overhoren van alle vakken ben je bij ons aan het goede adres.

Kleinschalig
Er komen maximaal vier leerlingen per middag. Hierdoor is er geregeld tijd om één op één aan een vak te werken en de optimale leerstrategie voor dat vak vast te stellen. Er zijn meerdere werkplekken waar leerlingen rustig kunnen zitten werken. Er zijn computers en een printer beschikbaar voor de leerlingen.

Persoonlijke aandacht
Wat er speciaal is aan Huiswerkbegeleiding Melick: er is veel gelegenheid voor mondelinge ondersteuning. De planning en stof wordt gezamenlijk doorgesproken, er wordt indien nodig met begeleiding hardop geleerd en daarna kijken we aan de hand van overhoringen of de stof goed eigengemaakt is.

Huiselijke sfeer
De begeleiding wordt gegeven in huiselijke sfeer. Iedere leerling kan optimaal productief zijn door een goede balans tussen hard werken en rustmoment met thee, sap, soep en brood en interactie met de andere leerlingen.

Openingstijden
We zijn geopend op maandag tot en met donderdag van 13.30 – 18.00 uur.